Header

Wie zijn wij | Schone Vakantie Bungalow

Sinds 2001 zijn wij, Jan en Seida Winkel uit Kockengen, de enthousiaste eigenaren van inmiddels zeven vrijstaande Schonevakantiebungalows op Landgoed Hunzebergen te Exloo in Drenthe.

Al lang waren wij op zoek naar een mooi  huisje in Nederland om zelf regelmatig te kunnen huren. Een huisje waarvan je weet dat het schoon, vertrouwd, goed verzorgd en comfortabel is met goede bedden, betaalbaar en tevens rustig gelegen.

Toen wij in 2001 een advertentie lazen met een te koop staande vakantiebungalow op dit Landgoed zagen wij het als een uitdaging te bewijzen dat het ook wél goed kan. Wij waren direct weg van de zeer grote percelen, de privacy en de rust om de bungalows in dit prachtige gedeelte van Drenthe. Wij genieten hier nog steeds heel erg van!

Inmiddels beschikken wij over zeven Schonevakantiebungalows op mooie locaties op dit Landgoed en hebben wij vele, vaak vaste gasten, aangenaam mogen verrassen. Ook u heten wij graag welkom!

Uw gastvrouw Gerda van Lottum, ons trouwe team van medewerkers en de lokale ondernemers in de directe omgeving van de bungalows besteden er uiterste zorg aan u een fijne vakantie te bezorgen en garanderen u een Schonevakantiebungalow!