Header

Omgeving Exloo, Drenthe | Schone Vakantie Bungalow

U bereikt Exloo via de Hunebed Highway N34. Exloo is een pittoresk dorpje in een bijzonder mooi gedeelte van Drenthe met zeer gevarieerde landschappen! Het is gelegen op de prachtige Drentse Hondsrug (Unesco status) waar uitgestrekte bospercelen worden afgewisseld met paars getinte heidevelden, eeuwenoude wallen, indrukwekkende hunebedden, vergezichten en de veengebieden.

In Exloo bevinden zich diverse leuke eetgelegenheden, een supermarkt, de VVV, een tankstation, geldautomaat en diverse winkels. De aardige en behulpzame mensen en de mentaliteit in Drenthe zullen ook u aangenaam verrassen!

De directe omgeving biedt verrassend veel faciliteiten, zoals de dagelijks vertrekkende Schaapskudde uit Exloo, een overdekte kinderspeelplaats “Ballorig”, het museumdorp Orvelte, Het Nationale Veenpark Bargercompascuum, openlucht zwembad 'De Leewal' , een laagdrempelige 18-holes golfbaan (u hoeft geen lid te zijn), een manege en nog veel meer. Ook kunt u prachtig fietsen langs het onlangs geopende Koning Willem Alexander kanaal.

In het gezellige centrum van de 'Vlinderstad' Emmen (15 min.) kunt u heerlijk winkelen en bevindt zich het schitterende Noorder Dierenpark. Ook op cultureel gebied heeft de omgeving veel te bieden zoals het Hunebedmuseum in Borger. Tevens zijn er in de directe omgeving vele weekmarkten, exposities, vismogelijkheden en zwemplassen met strandjes etc.