Header

Landgoed Hunzebergen | Schone Vakantie Bungalow

Landgoed 'Hunzebergen' ontleent zijn naam aan de prachtige omgeving het Hunzedal en is een prima uitvalsbasis voor mooie fiets- en wandeltochten.

Het prachtige Landgoed 'Hunzebergen' beschikt over een prima restaurant en gezellige buitenterrassen. Er is een buitenspeeltuintje met groot springkussen, midgetgolf, tafeltennistafels, voetbal- en volleybalveld en een tennisbaan aanwezig. Verder is er de mogelijkheid warme broodjes en snacks te bestellen en af te halen, een krant te kopen en fietsen te huren. 

Het is onzeker of het zwembad op het Landgoed gebruikt kan worden. Op korte afstand van het Landgoed is een goed bereikbaar en heel mooi openluchtzwembad als alternatief. 

Op het landgoed is recentelijk een zgn. Pumptrack aangelegd, ook wel "de speeltuin van de toekomst" genoemd.  Dit is een baan voor fietsen, inline skates, rolschaatsen, steps en skateboards. 

In het prachtige Hunzebos is het  Sabeltandtijgerpad aangelegd. Dit is een speelroute voor kinderen van ongeveer 2 kilometer. Ga op avontuur over heuvels uit de ijstijden, spring, klim, balanceer en zwiep met de kabelbaan naar beneden. Versla de sabeltandtijger met de virtual reality app. We krijgen veel positieve reacties van onze gasten hierover. Download de app en start de route vanaf het Landgoed. 

Het Landgoed ligt aan de Valtherweg 36, 7875 TB te Exloo, dit is de weg tussen Valthe en Exloo, ongeveer 2 km. ten zuiden van Exloo en 8 km. ten noorden van Emmen.