Header

Landgoed Hunzebergen | Schone Vakantie Bungalow

Landgoed 'Hunzebergen' ontleent zijn naam aan de prachtige omgeving het Hunzedal en is een prima uitvalsbasis voor mooie fiets- en wandeltochten.

Het prachtige Landgoed 'Hunzebergen' beschikt over een prima restaurant en gezellige buitenterrassen. Er zijn bowlingbanen, een buitenspeeltuintje met groot springkussen, midgetgolf en een tennisbaan aanwezig.

Tijdens het zomerseizoen is geopend en gratis toegankelijk een mooi buitenzwembad met een paar leuke kinderbaden, op korte loopafstand van de bungalows.

Het is onzeker of het buitenzwembad op het Landgoed de komende zomer gebruikt kan worden. Op korte afstand van het Landgoed is een goed bereikbaar en heel mooi openluchtzwembad als alternatief. 

Verder is er de mogelijkheid warme broodjes en snacks te bestellen en af te halen, een krant te kopen en fietsen te huren. Vanaf het Landgoed is er een wandelroute naar het Sabeltijgertandpad in het Hunzebos. 

Het Landgoed ligt aan de Valtherweg 36, 7875 TB te Exloo, dit is de weg tussen Valthe en Exloo, ongeveer 2 km. ten zuiden van Exloo en 8 km. ten noorden van Emmen.