Header

Informatie over dit verblijf:

Type accomodatie Slaapkamers N.V.T Badkamers N.V.T Slaapplaatsen N.V.T

,


Woonruimte m2
Terrasruimte m2
Slaapkamers N.V.T
Badkamers N.V.T
Slaapplaatsen N.V.T
Uitzicht

Aanwezig:

Naam:
E-Mail:
Herhaal e-mail:
Telefoon:
Onderwerp:
Bericht:

Door: fam. Plomp



Waardering:
Beste familie, De huisjes waren echt een "schone bungalow". Prachtig gelegen, prachtige omgeving! Jammer van het slechte weer. Maar dat is nu eenmaal zo, we hebben even goed genoten.
Geplaatst op: 24-07-2020

Door: Fam. Hermans



Waardering:
Beste Fam. Winkel. We hebben een fijne week gehad. Lekker gefietst, mooie omgeving, mooi huisje. Dank je wel dat we jullie gasten mochten zijn. Groetjes Fam. Hermans
Geplaatst op: 13-06-2020

Door: fam. Venema



Waardering:
Beste familie Winkel, Hartelijk dank voor de fijne woning. Erg schoon en er was van alles, zelfs spelletjes en boeken + Cd's. Wat een mooie omgeving en nog prachtige natuur met de vogels. We hebben gewandeld, gefietst en uitgeslapen. Het is voor herhaling geschikt. Want ook de rust is erg fijn en de privésfeer. Hartelijke groeten van de familie Venema.
Geplaatst op: 04-11-2019

Door: familie Janssen



Waardering:
Beste familie Winkel, een verrassing, dat was het toen wij hier aan kwamen. Een ruime ligging en een superschoon huis! Omdat we nu een week en later in het seizoen op vakantie wilden, hebben we voor een vakantiehuis gekozen. Dit blijkt een gouden greep te zijn geweest. Van hieruit alle dagen iets bezocht en gedaan. Met de fiets, de auto of de bromfiets. Drenthe heeft zoveel te bieden en is prachtig qua natuur, dat dit niet de eerste , maar zeker niet de laatste keer is, dat we hier zijn geweest.
Geplaatst op: 02-10-2019

Door: familie ten Napel



Waardering:
Beste familie, wij hebben 2 weken genoten van dit gezellige vakantiehuis, als uitvalsbasis voor veel uitstapjes en fietstochten. Ook onze zoon van 2 jaar vond het hier helemaal leuk. Ideaal dat jullie aan zoveel dingen gedacht hebben voor kinderen! Ook echt leuk dat er zoveel boeken en cd's e.d. zijn. Hartelijke groeten familie ten Napel
Geplaatst op: 09-07-2019

Door: John en Ina



Waardering:
Beste familie. Ook voor de 3e keer weer genoten van de heerlijke bungalow! Veel gefietst en weer andere routes ontdekt in het prachtige Drenthse landschap. We hopen tot een volgende keer!
Geplaatst op: 05-07-2019

Door: Familie Lansbergen



Waardering:
We hebben het goed naar ons zin gehad. Het huisje was helemaal zoals we gehoopt hadden en de tuin verrassend met een nest eekhoorns en heel veel verschillende vogels. We houden het in gedachte.
Geplaatst op: 16-05-2019

Door: Schone Vakantiebungalow



Waardering:
Recent is onze website vernieuwd waardoor reviews nu per bungalow geplaatst kunnen worden. Voor reviews van de laatste jaren zie in de menubalk onder de tab “gastenboek”.
Geplaatst op: 22-10-2018